Toto je veřejný náhled informací z aplikace Tendry.cz. Pro co nejlepší zážitek a přístup k úplným detailům, všem otevřeným a předchozím výběrovým řízením, dostupným dokumentům atd. se přihlaste. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se pomocí své e-mailové adresy.

Terminál Smíchov – cyklistické návaznosti, č. akce 2950233

183 300 000 183,3 milionů

Zadavatel Technická správa komunikací hl. m. Prahy, a.s. Dodavatel Podání nabídek 4. října 2024 10:00 Datum zveřejnění 24. května 2024 Popis Předmětem zakázky je realizace staveb pro cyklisty a pěší v návaznosti na výstavbu tzv. Terminálu Smíchov. Zakázka bude realizována metodou Design-Build.
Dílo, jehož provedení je předmětem zakázky, je rozděleno do následujících Sekcí:
(a) Sekce I: Dvorecký most - Ke Sklárně, která odpovídá části Díla v zájmové oblasti mezi Dvoreckým mostem a ulicí Ke Sklárně.
Zadavateli se pro dotčenou zájmovou oblast nepodařilo projednat žádné řešení. Ve vztahu k Sekci I proto předpokládá:
(i) projektovou činnost vedoucí k nalezení řešení, které bude jak pro zadavatele, tak zejména pro dotčené orgány státní správy přijatelné; a
(ii) pokud bude řešení pro Sekci I nalezeno, pak i provedení a dokončení odpovídajících stavebních prací.
Projektovou činnost v souvislosti se Sekcí I zadavatel bude hradit v rámci výkonu tzv. doplňkových povinností na základě hodinových sazeb nabídnutých dodavatelem.
Stavební práce v souvislosti se Sekcí I zadavatel vymezil jako tzv. práce pod podmíněnými obnosy (v podrobnosti viz Požadavky objednatele, které jsou součástí předlohy smlouvy).
(b) Sekce II: Ke Sklárně - Smíchov City, která odpovídá části Díla v zájmové oblasti mezi ulicí Ke Sklárně a lokalitou Smíchov City.
V případě Sekce II bude realizována lávka zajišťující mimoúrovňové křížení s navrhovanou železniční tratí. Konstrukce lávky začne mezi Meet Factory, drážní budovou a smyčkou pod silničním mostem Dobříšské ulice, odtud bude stoupat nad komunikací i drážním tělesem. Následně bude cyklotrasa vedena rovnoběžně a ve stejné výškové úrovni s Dobříšskou ulicí, od které bude oddělena stromořadím.
U navrhovaného odstavného autobusového nádraží bude cyklotrasa napojena na chodník, po kterém budou cyklisté dovedeni na hranici Smíchov City, kde se napojí na plánované koordinované cyklotrasy.
Dopravní cyklotrasy v rámci Smíchov City nejsou součástí Díla.
(c) Sekce III: Smíchov City – železniční most, která odpovídá části Díla v zájmové oblasti mezi lokalitou Smíchov City a Výtoňským železničním mostem.
V rámci Sekce III se cyklotrasa plynule napojí na východní konec zvednutého a otočeného mostu přes Nádražní ulici a naváže tak na cyklotrasy v rámci areálu Smíchov City.
Cyklotrasa bude pokračovat východním směrem po drážním tělese rušených kolejí v délce cca 80 m, kde bude dočasně ukončena.
Noví dodavatelé 🤏 Zadavatel má pouze 15 % nových dodavatelů
Dřívější dodavatelé
Odkaz na zdroj Toto info je pouze po registrované uživatele.

Dokumenty

Zadávací dokumentace a další dokumenty jsou přístupné pouze pro registrované uživatele.
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.

Chcete vědět o všech příležitostech?

Zkuste Tendry