Snížení energetické náročnosti školní kuchyně SPŠ, SOŠ a SOU, Hradec Králové – stavební práce
3 865 495 3,9 miliony Kč
Zadavatel
Střední průmyslová škola, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové
Dodavatel
Podání nabídek
18. listopadu 2025 10:00
Datum zveřejnění
17. října 2025
Popis
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla spočívající ve stavebních úpravách stavby stávajícího objektu školní kuchyně SPŠ, SOŠ a SOU Hradec Králové na adrese Hradební 1029/2, 500 03 Hradec Králové z důvodu úspory energií tak, aby byla splněna minimální úspora 30 % spotřeby energie z neobnovitelných zdrojů oproti původnímu stavu na řešeném technologickém uzlu.
Všechny výše uvedené práce budou provedeny v souladu s podmínkami zadavatele, v souladu s vypracovanou projektovou dokumentaci a dalšími podmínkami v rozsahu dle zadávacích podmínek veřejné zakázky a smlouvy o dílo.
Realizace veřejné zakázky bude rozdělena na 2 etapy:
1. etapa
Délka realizace: 1 měsíc – za stálého provozu s tím, že během jarních prázdnin bude možné provoz přerušit (2.3. - 8. 3. 2026)
Předmět: Vzduchotechnika chlazení
Dojde k výměně velké jednotky (kus za kus), nové venkovní jednotky na střeše (pro chlazení VZT), rozvody od těchto jednotek (vedou se v půdním prostoru), osazení větrací jednotky nad myčku (nevelký zásah do prostoru kuchyně).
Dále budou provedeny kabelové rozvody pro řízení a napojení těchto jednotek. Také se jedná o nevelké zásahy do kuchyně.
Dojde k napojení VZT jednotky na stávající rozvody elektro.
2. etapa
Doba realizace v průběhu letních prázdnin, tedy mimo provoz objektu.
Po dokončení prací proběhne kolaudační řízení, které zajišťuje zhotovitel stavebních prací.
Předmětem veřejné zakázky je také zajištění prostředků povinné publicity.
Dodavatel bere na vědomí, že součástí veřejné zakázky na stavební práce není dodávka gastrotechnologie včetně souvisejících služeb, která je předmětem jiné veřejné zakázky.
Dodavatel bere na vědomí, že je povinen v rámci realizace stavebních prací poskytovat veškerou možnou součinnost dodavateli navazujících dodávek gastrotechnologie. Noví dodavatelé 🤏 Zadavatel má pouze 41 % nových dodavatelů Odkaz na zdroj
Toto info je pouze po
registrované
uživatele.
Všechny výše uvedené práce budou provedeny v souladu s podmínkami zadavatele, v souladu s vypracovanou projektovou dokumentaci a dalšími podmínkami v rozsahu dle zadávacích podmínek veřejné zakázky a smlouvy o dílo.
Realizace veřejné zakázky bude rozdělena na 2 etapy:
1. etapa
Délka realizace: 1 měsíc – za stálého provozu s tím, že během jarních prázdnin bude možné provoz přerušit (2.3. - 8. 3. 2026)
Předmět: Vzduchotechnika chlazení
Dojde k výměně velké jednotky (kus za kus), nové venkovní jednotky na střeše (pro chlazení VZT), rozvody od těchto jednotek (vedou se v půdním prostoru), osazení větrací jednotky nad myčku (nevelký zásah do prostoru kuchyně).
Dále budou provedeny kabelové rozvody pro řízení a napojení těchto jednotek. Také se jedná o nevelké zásahy do kuchyně.
Dojde k napojení VZT jednotky na stávající rozvody elektro.
2. etapa
Doba realizace v průběhu letních prázdnin, tedy mimo provoz objektu.
Po dokončení prací proběhne kolaudační řízení, které zajišťuje zhotovitel stavebních prací.
Předmětem veřejné zakázky je také zajištění prostředků povinné publicity.
Dodavatel bere na vědomí, že součástí veřejné zakázky na stavební práce není dodávka gastrotechnologie včetně souvisejících služeb, která je předmětem jiné veřejné zakázky.
Dodavatel bere na vědomí, že je povinen v rámci realizace stavebních prací poskytovat veškerou možnou součinnost dodavateli navazujících dodávek gastrotechnologie. Noví dodavatelé 🤏 Zadavatel má pouze 41 % nových dodavatelů Odkaz na zdroj
Dokumenty
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.