Toto je veřejný náhled informací z aplikace Tendry.cz. Pro co nejlepší zážitek a přístup k úplným detailům, všem otevřeným a předchozím výběrovým řízením, dostupným dokumentům atd. se přihlaste. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se pomocí své e-mailové adresy.

Medicinální kyslík v lahvích a pronájem lahví 2024–2026

Zadavatel Nemocnice Hustopeče, příspěvková organizace Dodavatel Podání nabídek 2. října 2024 10:00 Datum zveřejnění 17. září 2024 Popis Předmětem výběrového řízení je uzavření rámcové dohody bez obnovení soutěže mezi zadavatelem a jedním dodavatelem, na základě, kterých budou zadávány veřejné zakázky na dodávky léčivého přípravku kapalného medicinálního kyslíku v tlakových lahvích (dále jen „medicinální kyslík“ či „kapalný medicinální kyslík“) po celou dobu trvání rámcové dohody.

Předmětem plnění veřejných zakázek na základě rámcové dohody je zabezpečení průběžných dodávek kapalného medicinálního kyslíku v odpovídajících tlakových lahvích včetně logistického zajištění dodávek a poskytnutí dalších plnění (dále jako „Veřejná zakázka“), a to v souladu se všemi podmínkami uvedenými v této Výzvě k podání nabídky (dále jen „Výzva“) a jejich přílohách tak, aby byl zajištěn řádný provoz zadavatele jakožto zařízení poskytujících zdravotní péči. Poskytování zdravotní péče přímo souvisí s vlastnostmi dodávaného kapalného medicinálního kyslíku, který musí splňovat veškeré požadavky podle příslušných právních předpisů, resp. příslušných technických norem, jejichž závaznost je sjednána.
Odkaz na zdroj Toto info je pouze po registrované uživatele.

Dokumenty

Zadávací dokumentace a další dokumenty jsou přístupné pouze pro registrované uživatele.
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.

Chcete vědět o všech příležitostech?

Zkuste Tendry