Toto je veřejný náhled informací z aplikace Tendry.cz. Pro co nejlepší zážitek a přístup k úplným detailům, všem otevřeným a předchozím výběrovým řízením, dostupným dokumentům atd. se přihlaste. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se pomocí své e-mailové adresy.

Dodávka elektrické energie pro Město Trutnov a jeho příspěvkové organizace a firmy pro období 01.01.2025 - 31.12.2025

21 096 111 21,1 milionů

Zadavatel MĚSTO TRUTNOV Dodavatel Podání nabídek 22. října 2024 11:00 Datum zveřejnění 18. září 2024 Popis Uvedený zadavatel je centrálním zadavatelem, který zadává tuto zakázku postupem podle § 9 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen "zákon"), tj. provádí zadávací řízení a zadává veřejnou zakázku na dodávky, služby či stavební práce i na účet jednoho nebo více pověřujících zadavatelů. Seznam pověřujících zadavatelů je uveden v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Centrální zadavatel realizuje formou otevřeného řízení dle § 56 zákona veřejnou zakázku na uzavření smlouvy o sdružených službách dodávky elektřiny pro odběrná místa, jejichž seznam je uveden v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Po splnění zadávacích podmínek budou všichni zadavatelé (tj. centrální zadavatel a pověřující zadavatelé) s vybraným uchazečem (zájemcem) uzavírat smlouvy o sdružených službách dodávky silové elektřiny ve smyslu § 50 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích (Energetický zákon), ve znění pozdějších předpisů, a to nejméně v rozsahu práv a povinností stanovených v těchto zadávacích podmínkách a pro všechna odběrná místa.

Tato veřejná zakázka je zadávána elektronicky pomocí certifikovaného elektronického nástroje E.P.V. Trading dostupného na: www.epvtrading.cz.

Dodavatel či účastník řízení je povinen provést registraci v elektronickém nástroji E.P.V. Trading, pokud již neobdržel elektronickou výzvu k účasti v aukci!
Noví dodavatelé 🤞 Noví dodavatelé mají u zadavatele slušnou šanci - 58 % zakázek
Dřívější dodavatelé
Odkaz na zdroj Toto info je pouze po registrované uživatele.

Dokumenty

Zadávací dokumentace a další dokumenty jsou přístupné pouze pro registrované uživatele.
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.

Chcete vědět o všech příležitostech?

Zkuste Tendry