Část A: Dodávka a montáž gastrotechnologie
Zadavatel
Zlínský kraj
Dodavatel
Podání nabídek
10. listopadu 2025 9:00
Datum zveřejnění
10. října 2025
Popis
Předmětem části A veřejné zakázky je kompletní dodávka a montáž zařízení GASTRO do kuchyně vč. osazení vestavných a volně stojících spotřebičů.
Dodávka gastro vybavení bude montována a instalována do prostor, kde probíhají dokončovací stavební práce. Účastník zadávacího řízení musí spolupracovat s dodavatelem stavebních prací, aby montáž vnitřního vybavení probíhala v souladu s dokončováním těchto prací.
Zásobování bude probíhat pomocí zásobovacího vstupu přímo do vyhrazených skladovacích prostor.
Příjem potravin probíhá zcela časově odděleně od provozu. Počítá se s každodenním naskladňováním surovin. Potraviny jsou skladovány odděleně dle druhů v suchých a chlazených skladech a ve vyhrazených prostorách přímo v kuchyni. Pro hrubé zpracování zeleniny je určen úsek Hrubé přípravy zeleniny v samostatné místnosti. K čisté přípravě zeleniny slouží úsek přímo v hlavní kuchyni. Pro přípravu masa a vytloukání vajec slouží úsek v samostatné místnosti navazující na hlavní kuchyni. Přímo v kuchyni se dále nachází samostatný úsek k přípravě studené kuchyně, usek k přípravě těsta, pomocná přípravna k varně a výdeji. Na varnu je navázán úsek mytí černého nádobí a úsek bílého nádobí. Ke skladování obalů slouží samostatná místnost u zásobovacího vchodu. Noví dodavatelé 🤏 Zadavatel má pouze 35 % nových dodavatelů
Toto info je pouze po
registrované
uživatele.
Dodávka gastro vybavení bude montována a instalována do prostor, kde probíhají dokončovací stavební práce. Účastník zadávacího řízení musí spolupracovat s dodavatelem stavebních prací, aby montáž vnitřního vybavení probíhala v souladu s dokončováním těchto prací.
Zásobování bude probíhat pomocí zásobovacího vstupu přímo do vyhrazených skladovacích prostor.
Příjem potravin probíhá zcela časově odděleně od provozu. Počítá se s každodenním naskladňováním surovin. Potraviny jsou skladovány odděleně dle druhů v suchých a chlazených skladech a ve vyhrazených prostorách přímo v kuchyni. Pro hrubé zpracování zeleniny je určen úsek Hrubé přípravy zeleniny v samostatné místnosti. K čisté přípravě zeleniny slouží úsek přímo v hlavní kuchyni. Pro přípravu masa a vytloukání vajec slouží úsek v samostatné místnosti navazující na hlavní kuchyni. Přímo v kuchyni se dále nachází samostatný úsek k přípravě studené kuchyně, usek k přípravě těsta, pomocná přípravna k varně a výdeji. Na varnu je navázán úsek mytí černého nádobí a úsek bílého nádobí. Ke skladování obalů slouží samostatná místnost u zásobovacího vchodu. Noví dodavatelé 🤏 Zadavatel má pouze 35 % nových dodavatelů
Dřívější dodavatelé
Odkaz na zdroj
Dokumenty
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.