Toto je veřejný náhled informací z aplikace Tendry.cz. Pro co nejlepší zážitek a přístup k úplným detailům, všem otevřeným a předchozím výběrovým řízením, dostupným dokumentům atd. se přihlaste. Pokud ještě nemáte účet, zaregistrujte se pomocí své e-mailové adresy.

Část 4 Lokalita „CHKO Brdy“ - Rašelinné očko u Kotelského ryb. - PPK A-929/25/24

22 540 22 540

Zadavatel Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky Dodavatel Ondřej Sedláček Podání nabídek 2. května 2024 11:00 Datum zveřejnění 24. dubna 2024 Popis Realizace sečí kosou, ručně vedenou sekačkou, těžkou mechanizací a křovinořezem ve zvláště chráněných územích v územní působnosti AOPK ČR – RP Střední Čechy na podporu zvláště chráněných druhů rostlin a živočichů (péče o území vyplývající ze zákona č. 114/1992 Sb. v platném znění a souvisejících prováděcích předpisů) na uvedených lokalitách (viz. jednotlivé části zakázky).
Opatření budou provedena v souladu se standardem AOPK řady D: 02 004 Sečení, který je ke stažení na https://nature.cz/web/cz/platne-standardy.
Tento zadávací postup je rozdělen na 6 částí.
Bližší informace k plnění v jednotlivých částech zakázky jsou uvedeny v jednotlivých návrzích smluv v přílohách této výzvy.
Zakázka je součástí veřejné zakázky malého rozsahu Realizace sečí křovinořezem, ručně vedenou sekačkou, seč kosou ve zvláště chráněných územích v územní působnosti AOPK ČR – RP Střední Čechy. Další části budou zadány v samostatných zadávacích postupech.
Odkaz na zdroj Toto info je pouze po registrované uživatele.

Dokumenty

Zadávací dokumentace a další dokumenty jsou přístupné pouze pro registrované uživatele.
Zaregistrujte se zdarma a využívejte Tendry naplno.

Chcete vědět o všech příležitostech?

Zkuste Tendry